Uitnodiging studiereis

Hierbij informeren wij u graag opnieuw over de studiereis naar Spiekeroog. De eerder geplande studiereis van 14 - 16 mei a.s. is om verschillende redenen niet door gegaan.

Van 8 -10 oktober brengen we een bezoek aan de Duitse Waddenkust en het eiland Spiekeroog. Zo overnachten we in Neuharlingersiel en varen we op tij naar Spiekeroog.

Net als voorgaande keren wordt een inhoudelijke programma samengesteld en gaan we “kijken in de keuken bij collega’s”. Maar ook het samen met de groep reizen en verblijven is een belangrijk onderdeel. Je gaat in een andere setting met elkaar om, ondernemers en gemeente leren elkaar beter kennen en er kunnen allerlei onderwerpen out of the box worden besproken.

De kosten bedragen ongeveer € 385,- p.p. (voor ondernemers zijn dit bedrijfskosten). Dit is inclusief reis, verblijf, ontbijt en diner.

Er zijn voldoende deelnemers. De studiereis naar Spiekeroog gaat door. Echter heeft u nog belangstelling om mee te gaan stuur dan per ommegaande een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amelander toeristische ondernemers, gemeente, natuurorganisaties en VVV zijn al diverse malen samen op studiereis geweest. Er is o.a. een bezoek gebracht aan Usedom, Zeeuwse- en Vlaamse kust, Duitse Waddenkust, Norderney, Sauerland, Rømø en Fanø, Texel, Valkenburg en Sylt.

blok1

blok2

blok3

Sitemap