Zeven redenen om nu aan te melden bij OPA

Zeven redenen om nu aan te melden bij OPA: OPA is de grootste en best georganiseerde ondernemersorganisatie van Amand. Dankzij onze goede contacten, bestuurlijke deelname aan verschillende projecten en ambitieus bestuur behoren we tot een geliefde gesprekspartner. OPA houdt u via de nieuwsbrief en de website op de hoogte van ontwikkelingen die u helpen om het ondernemen op Ameland aantrekkelijk te maken. Heeft u een bedrijf op Ameland en wilt u graag nauw betrokken blijven bij onze ondernemende eilandeconomie? Dan is aansluiten bij het Ondernemers Platform Ameland wel heel aantrekkelijk. Word lid van OPA en maak direct deel uit van ons sterke netwerk.


Zeven redenen om nu aan te melden bij OPA:

  1. OPA is de best georganiseerde ondernemersorganisatie van Ameland. Dankzij de goede samenwerking met vele organisaties waaronder de gemeente en waddencampus zijn we een gewaardeerde gesprekspartner.
  2. OPA houdt u via de nieuwsbrief en de website op de hoogte van ontwikkelingen die u helpen om het ondernemen op Ameland succesvol en leuk te houden.
  3. Zeker vier keer per jaar organiseren we thema-avonden, waar sprekers u inspireren met ideeën, op een leuke manier interessante ontwikkelingen op een rij zetten en gericht advies geven.
  4. Het is niet alleen leuk en inspirerend om deel uit te maken van een groot netwerk, veel leden hebben via OPA nieuwe klanten leren kennen en interessante opdrachten binnengehaald of zijn samenwerkingen met andere ondernemers aangegaan.
  5. OPA is actief op social media. We houden niet alleen nauwgezet landelijke ontwikkelingen in de gaten, we delen er ook ons laatste nieuws.
  6. OPA-leden maken gratis gebruik van de diensten, netwerken en kennis van ons platform. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw bedrijf wordt opgenomen in de ledenlijst op onze website.
  7. OPA behartigt de Amelander ondernemersbelangen. De gemeente vraagt ons regelmatig om mee te denken over beleid en visie. We laten daarnaast een positief en constructief geluid horen tijdens vergaderingen.

Het Ondernemers Platform Ameland heeft geen winstoogmerk en is onafhankelijk. Het lidmaatschap kost Eur. 50,- per jaar. 

blok1

blok2

blok3

Sitemap