Strandweg 1, 9162 EV BALLUM +31(0)519 555 100 info@opa-ameland.nl

opa

- SAMEN STAAN WE STERK -

 

Uitnodiging studiereis

Datum: 14, 15 en 16 mei 2019
Al diverse malen zijn Amelander toeristische ondernemers, gemeente, natuurorganisaties en VVV samen op studiereis geweest. Er is o.a. een bezoek gebracht aan Usedom, Zeeuwse- en Vlaamse kust, Duitse Waddenkust, Norderney, Sauerland, Rømø en Fanø, Texel, Valkenburg en Sylt.

Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuwe studiereis met als bestemming het Duitse Waddeneiland Spiekeroog. Bijzonder aan de reis naar Spiekeroog is o.a. dat de veerboot op tij vaart.

Net als voorgaande keren wordt een inhoudelijk programma samengesteld oftewel we gaan ‘kijken in de keuken bij collega’s’. Maar ook het samen met de groep reizen en verblijven is een belangrijk onderdeel. Je gaat in een andere setting met elkaar om, ondernemers en gemeente leren elkaar beter kennen en er kunnen allerlei onderwerpen out of the box worden besproken.

Het definitieve programma volgt zo spoedig mogelijk. In verband met de hotelreserveringen en overige voorbereidingen willen we graag op korte termijn weten hoeveel personen meegaan naar Spiekeroog. De kosten bedragen ongeveer € 425,- p.p. Dit is inclusief reis, verblijf, ontbijt en diner.

Gaat u mee? U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.