Strandweg 1, 9162 EV BALLUM +31(0)519 555 100 info@opa-ameland.nl

opa

- SAMEN STAAN WE STERK -

 

Ledenbijeenkomst

Het enthousiasme van onze leden was aanstekelijk en heeft hem verleidt tot de toezegging om te proberen op al onze bijeenkomsten aanwezig te zijn. In zijn betoog heeft hij o.a. gesproken over de voortgang ten aanzien van de besluitvorming van de Economische Visie. Door op deze link te drukken treft u de concept visie aan.

De waddenvereniging heeft uitgelegd wat het inhoudt om Gastheer van de Waddenzee Werelderfgoed te worden. Een aantal van onze leden heeft zich alvast ingeschreven voor de cursus. Voor meer informatie klik op deze link.

Fabian Kock is de woordvoerder van Eigen Veerdienst Ameland. Deze club enthousiaste mannen werkt voortvarend aan het bedrijfsplan om te komen tot een eigen veerdienst. Hun uitgangspunten zijn helder; transparantie inzake tarieven voor eilanders en gasten, lage parkeertarieven in Holwerd, hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen, regelmatige afvaarten met moderne schepen, oog voor natuurlijke omstandigheden en de winst blijft op Ameland. Er is nog een lange weg te gaan maar het is meer dan de moeite waard om hen te blijven volgend. Binnenkort hoort u meer over hun initiatieven. Voor meer informatie kunt u kijken op http://amelanderveerdienst.nl/.