Alle leden

OPA Ameland heeft 7 geregistreerde gebruikers

Zoekcriteria

Kolom 1
Waddenvacatures

Hoewel het voor de meesten onder ons genoegelijk bekend is wie ik ben en wat ik doe kun je natuurlijk nooit volledig genoeg zijn. Daarom stel ik mij als bestuurslid van Ondernemers platform Ameland graag even voor. Ik ben Lars Visser als Amelander geboren op Schiermonnikoog en getogen op Ameland.

Zelf had ik nooit gedacht na mijn studie binnen een jaar of wat weer op Ameland te werken en te wonen. Een relatie met een Amelander schone bracht verandering, de rest laat zich raden. inmiddels woon ik bijna 12 jaar op Ameland en ben ik sinds 2008 ondernemer in de personele dienstverlening. Via Waddenvacatures verzorg ik de werving van personeel voor een groot aantal bedrijven op de Nederlandse Waddeneilanden.

Met het nijpende personeelstekort op de Waddeneilanden en het daarmee gepaard gaande gebrek aan (personeels)huisvesting spreekt het voor zich dat dit punt hoog op mijn agenda staat als bestuurslid van Ondernemers Platform Ameland. Wilt u eens met mij van gedachten wisselen dan hoor ik het graag!

Ballum
Aldok Tweewielers Ameland
Ballum
Waddenreisburo Gunda

Verhuur bemiddeling

Buren
Groepsverblijf Kloosterhiem
Nes
De Renteester
Nes
Slijterij de Jong
Nes
BeVeKo Ameland
Nes

blok1

blok2

blok3

Sitemap