Strandweg 1, 9162 EV BALLUM +31(0)519 555 100 info@opa-ameland.nl

opa

- SAMEN STAAN WE STERK -

 

Hulp voor Broodfonds

Veel ZZP ers en ondernemers zijn niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid omdat deze verzekeringen te duur zijn. En als je een beroep doet op zo'n verzekering keren ze niet of gedeeltelijk uit door kleine lettertjes in de polis. Hier is nu een oplossing voor en dat heet een broodfonds.

Een broodfonds is een groep ondernemers die schenkingen geven aan iemand in de groep die ziek wordt. Elke maand zet je geld op een rekening die van je zelf is. Als je een bepaald maximum bereikt hebt wordt dit geld voor het eind van het jaar terug gestort. Alleen als er iemand van de groep langdurig ziek wordt schenk je geld van die rekening. Bij ziekte wordt er de eerste maand niet uitgekeerd. Een schenking bij ziekte duurt maximaal 2 jaar. De uitkering bij ziekte is afhankelijk van de inleg die je apart zet. alle informatie staat op www.broodfonds.nl

Ik ben behoorlijk actief geweest om mensen te intereseren om een eerste broodfonds op Ameland op te starten en heb 14 mensen die mee willen doen. We hebben echter 20 mensen nodig om te starten. Ik heb hulp nodig om de laatste 6 mensen erbij te krijgen? Weet je iemand die mee wil doen of wil je zelf mee doen mail dan naar Johan Kiewiet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..