Uitnodiging digitale ledenvergadering

Graag nodigen wij u uit voor onze digitale ledenvergadering op 25 november a.s. De vergadering begint om 20.00 uur. Vanaf een kwartier voor de vergadering heten wij onze gasten digitaal welkom.

Helaas is het niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Toch willen wij onze leden bijpraten over en betrekken bij de verschillende onderwerpen waar wij mee bezig zijn.

Wij hebben burgemeester Leo Pieter Stoel en zijn vrouw Alet Doornbos uitgenodigd om deze avond onze gast te zijn. Hij wil alsnog graag vertellen waarom hij naar Ameland is gekomen en tegen welke moeilijkheden hij het afgelopen jaar is aan gelopen. Om de digitale presentatie overzichtelijk te houden wordt zijn verhaal opgedeeld in vier blokjes. Elk blokje wordt door hem zelf ingeleid waarna u vragen kunt stellen. Onze voorzitter praat en knoopt alles aan elkaar.

Uiteraard reserveren we voldoende tijd om met elkaar te discussiëren over de dingen die ons bezighoudt. Er is voldoende tijd om vragen te stellen of onderling het gesprek aan te gaan.

Opnieuw hebben we een overzicht gemaakt met alle onderwerpen waar het bestuur het afgelopen jaar mee bezig is geweest. Door te klikken op deze link kunt het jaaroverzicht lezen.

Hoe werkt de digitale ledenvergadering. U ontvangt onderstaand de link voor deelname aan de vergadering. De link is voor alle deelnemers gelijk. U kunt een kwartier voor aanvang van de vergadering klikken op de link. U komt automatisch in het scherm om deel te nemen aan de vergadering. Als u wilt kunt u de link nu alvast uittesten. U komt dan terecht in het scherm waarboven staat: ledenvergadering OPA. Gebeurt er niets dan horen wij dat graag van u zodat we u verder kunnen helpen. De videovergadering gaat via Teams.

Wij hopen op een grote digitale opkomst.

blok1

blok2

blok3

Sitemap