Uitnodiging Ledenbijeenkomst OPA

Het bestuur van het Ondernemers Platform Ameland nodigt u van harte uit voor de ledenvergadering op woensdag 14 oktober 2020 in Groepsaccommodatie de Kiewiet’s Hoeve te Nes. Aanvang 20.00 uur.

We beginnen deze avond met kort zakelijk verenigingsnieuws. Voor meer informatie zie de agenda.
Voor deze avond hebben we twee sprekers uitgenodigd. Burgmeester Leo Pieter Stoel wil graag vertellen wie hij is en waarom hij voor Ameland heeft gekozen. Onze leden worden volop in de gelengheid gesteld om vragen te stellen. Burgemeester Leo Pieter Stoel houdt van interactie en verwacht boeiende gesprekken met onze leden. Uiteraard neemt hij zijn echtgenote Alet Doornbos mee naar onze ledenvergadering. Als tweede spreker hebben we Pieter Smit uitgenodigd. Pieter is directeur van Kunstmaand Ameland. Na de pauze praat hij ons bij over de Kunstmaand Ameland 2020.

Uiteraard realiseren wij ons als geen ander dat de corona regels in acht moeten worden genomen. Dit betekent maximaal 50 aanwezigen, de stoelen staan op anderhalve meter, de sprekers nemen voldoende afstand tot de aanwezigen en bij binnenkomst vragen wij u om de presentielijst in te vullen en te tekenen. Koffie, thee, fris en bier is voor de vergadering, tijdens de pauze en na de vergadering te verkrijgen. Wij willen u vragen vooraf via de mail kenbaar te maken of wij op uw komst mogen rekenen. Ons mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen op een grote opkomst en een gezellige nazit!

Alle ondernemers van Ameland zijn van harte uitgenodigd op woensdag 14 oktober 2020.

Voor de agenda van deze avond, de jaarrekening 2019 en de begroting 2021 klik op de linkjes.

blok1

blok2

blok3

Sitemap