Strandweg 1, 9162 EV BALLUM +31(0)519 555 100 info@opa-ameland.nl

opa

- SAMEN STAAN WE STERK -

 

Dialoogavond Horeca- en detailhandelsbeleidsplan

Ongeveer twee jaar geleden heeft de gemeente Ameland tezamen met het Ondernemers Platform Ameland een aantal avonden belegd om het huidige Horeca beleidsplan en detailhandel structuurvisie  te evalueren. Deze bijeenkomsten krijgen nu een vervolg. Het verslag van deze bijeenkomsten is op onze website te bekijken of te downloaden.

Het adviesbureau Broekhuis Rijs & de Gier Advisering heeft opdracht gekregen om het nieuwe Horeca- en detailhandelsbeleidsplan voor te breiden. Gedurende de laatste maanden van 2021 zullen gesprekken en informatieavonden plaatsvinden met als doel te komen tot een nieuwe, gezamenlijke visie.

De gemeente Ameland wil graag opnieuw dialoogavonden organiseren met betrokken ondernemers, horecagelegenheden en dorpsbelang. Na overleg met Broekhuis Rijs zijn de volgende data naar voren gekomen;

19 oktober

19.30 uur

Ballum of Buren

21 oktober

15.00 uur

Ballum of Buren

21 oktober

19.30 uur

Hollum of Nes

26 oktober

15.00 uur

Hollum of Nes

26 oktober

19.30 uur

Ballum, Buren, Hollum of Nes

Het bestuur van OPA wil jullie verzoeken een voorkeur door te geven voor woensdag 6 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Een programma voor de dialoogavond wordt samen met de definitieve data na de Amelander herfstvakantie met jullie gedeeld.